15 softuerë falas nga kompania Ashampoo

Ashampoo GmbH & Co. KG është një kompani gjermane e cila ofron softuerë profesional. Këtu do të paraqesin softuerët të cilët kjo kompani i ofron falas. Softuerët e tjerë kompania i ofron si demo versione ose dhe versione për testim me një kohë të kufizuar të përdorimit prej 30 ose 40 ditëve.

 


Softueri Lloji I përshtatshëm për Windows SO Shkarko
Ashampoo® Burning Studio 10 Theme Pack Shtesë     Shkarko (74.57MB)
Ashampoo® Burning Studio 6 Falas    Shkarko (16.39MB)
Ashampoo® ClipFinder HD Falas     Shkarko (11.80MB)
Ashampoo® DVD Theme Pack 1 Shtesë    Shkarko (20.33MB)
Ashampoo® FireWall FREE Falas   Shkarko (4MB)
Ashampoo® Internet Accelerator 2 Falas    Shkarko (7.61MB)
Ashampoo® Kitchen Catalog Extension Shtesë     Shkarko (359.24MB)
Ashampoo® Magical Snap Falas    Shkarko (9.87MB)
Ashampoo® Magical UnInstall Falas    Shkarko (3.81MB)
Ashampoo® Office Catalog Extension Shtesë
    Shkarko (22.50MB)
Ashampoo® Photo Commander 5 Falas     Shkarko (22.49MB)
Ashampoo® Photo Optimizer Falas     Shkarko (6.45MB)
Ashampoo® StartUp Tuner 2 Falas    Shkarko (1.5MB)
Ashampoo® Virus Quickscan Falas     Shkarko (0.98MB)
Ashampoo® WinOptimizer Free Falas     Shkarko (15.71MB)

Komentet nga Facebook:

Skender Mustafi

Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *