Kthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Kthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II

Skenari dhe regjia: Granit Ajdini

Aktor: Artan Ibishi

Ilm Production & Kuq e Zi Show

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment