Si t’i gjej dokumentet shpejtë në Windows 7?

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Përgatiti: Skender Mustafi Nëse tanimë diskun e kompjuterit tuaj e keni stërmbushur dokumente dhe mendoni se ndoshta veç më keni filluar të i dyfishoni gjërat, ose e mbani mend se e keni një dokument megjithatë nuk mund të e gjeni dot, atëherë kjo është e thjeshtë. Së paku tek Windows 7 puna e kërkimit të dokumenteve është lehtësuar dhe efikasiteti është rritur dukshëm.

Lexo më shumë