Si t’i rrotulloj video regjistrimet?

FREE STUDIO video rrotullim

Përgatiti Skender Mustafi Keni realizuar video regjistrime me celularin tuaj të mençur ose me mjetet tuaja elektronike që i mbani me vete? Nëse këtë e keni bërë, meqë posedoni celular të mençur, foto aparat, ose ndonjë mjet tjetër për regjistrimin e video materialeve, atëherë sigurisht keni bëtë edhe video të cilat janë të kthyera majtas ose djathtas. Këtë nuk e vëreni dot në celularët tuaj, por me të hedhur materialet në kompjuterin tuaj, atëherë e vëreni problemin. Këtë problem tani mund të e zgjidhni lehtë dhe shpejtë. Shfrytëzoni softuerë të…

Read More