50 lloje shkronjash për dizajne grafike

0

Autor: Skender Mustafi

Llojet e shkronjave të përzgjedhura në këtë listë janë të gjitha falas. Disa mund të i shkakroni drejtëpërdrejtë, disa të tjera mund të i shkarkoni me të kaluar tek faqja e cila i përmban ato e disa pasi që të jeni regjistruar tek faqja tek e cila janë të vendosura. Radhitja në listë nuk është bërë sipas vlerës sepse vlerën e tyre ju mund të e përcaktoni sipas shijes ose nevojës suaj.

 1. Orbitron

 2. Master Plan

 3. Micromoog

 4. Urban sketch

 5. Graublau

 6. Museo 700

 7. Mayberry Pro

 8. Nevis

 9. AUdimat Mono

 10. Heretica

 11. Magnum

 12. Playtime

 13. Ubuntu

 14. Logofontik

 15. Practique

 16. Broadway

 17. Matilde

 18. Cony

 19. Kilogram

20. Acens

 1. Zag

 2. Null

 3. Calluna Regular

 4. GOTA

 5. Anivers Regular

 6. Fertigo Pro Regular

 7. AGE

 8. Geotica Three

 9. Dekar

 10. Structurosa Two

 11. FILE™

32. Sketch Rockwell

 1. Diavlo

 2. Garrison

 3. 10 minutes

 4. Oval Single

 5. Arista

 6. Decker

 7. Santa-Black

 8. 106 Beats That

 9. Gainsborough

 10. Tin Doghouse Italic

 11. Zorque

 12. 1942 Report

 13. Grouser

46. A Bite

 1. Alba

 2. Abagail Regular

 3. Harabara Bold

 4. Coloring page

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraknina-nëna,djalin
Artikulli tjetërIndividualizimi si instrument i marketingut në internet
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU