7 softuerë falas nga HAMSTER soft.

0

Përgatiti: Skender Mustafi

Shkarkoni softuerë falas për nevoja personale të programuar nga HAMSTER soft.


    
 
 

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakDizajnimi i Propozimit të Vlerës
Artikulli tjetër10 mënyrat e spiunimit nga Facebook
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU