Kërko

Paint.NET - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Paint.NET: Nxjerrja e një figure jasht fotos

Përgatiti: Skender Mustafi 1. Hapeni Paint.NET dhe në të një fletë 800px x 600px me prapavijë të tejdukshme. Nëse prapavijën e keni të bardhë atëherë...

Paint.NET: Efekte mbi flamurin shqiptar

Përgatiti: Skender Mustafi Në këtë mësim mund të realizoni disa efekte mbi flamurin shqiptar duke shfrytëzuar Paint.NET, softuerin falas për përpunimin e fotografive. 1. Shkarkoni flamurin...

Paint.NET: Shkopi i ndritur

Përgatiti: Skender Mustafi Në këtë artikull do të mund të mësoni të krijoni shkop të ndritur edhe atë shpejt dhe lehtë. Pasoni hapat në vijim. 1. Hapeni...

Paint.NET: Qelqi reflektues

Përgatiti: Skender Mustafi Për të realizuar një foto të ngjashme me foton që kemi paraqitur në këtë artikull duhet të kaloni nëpër disa hapa të...

Rregullimi i dritës së fotos në Paint.NET

Përgatiti: Skender Mustafi Në Paint.NET ekzistojnë shumë mundësi për rregullimin e fotove. Madje edhe më shumë mundësi shtohen duke shfrytëzuar shtesat të cilat janë të...

Paint.NET: vijëzimi i fotos

Përgatiti: Skender Mustafi Ky mësim mund të shfrytëzohet për dizajnimin e një fotoje ose edhe për më shumë foto. Mësimi është i lehtë për tu realizuar...

Paint.NET: Instalimi i shtesave (plugins)

Përgatiti: Skender Mustafi Paint.NET ndër programet më të mira falas të cilët ndihmojnë përpunimin e fotove. Në këtë artikull do të mund të mësoni se...

Paint.NET: Ndarja e figurës nga fotoja

Përgatiti: Skender Mustafi Nëse ju pëlqen një pjesë e një fotografie, por jo e gjithë fotoja atëherë ju mund të e ndani atë pjesë në...

Paint.NET: Ndryshimi i madhësisë së fotos

Përgatiti: Skender Mustafi Me këtë mësim të parë po hapim serinë e mësimeve për të përdorur Paint.NET, program FALAS për përpunimin e fotove. Është mase...

HTML5 Hap Pas Hapi: Vlerat e ngjyrave

Autor: Skender Mustafi  Për shumicën e atyre që merren me ndërtimin e faqeve të internetit tanimë është i njohur burimi i ngjyrave, por për fillestarët kjo...

Si të krijoj panoramë shpejt dhe lehtë?

Përgatiti: Skender Mustafi Përgjigja e titullit të këtij artikulli është: Shumë thjeshtë! Pa humbur kohë më poshtë lexoni hapat që duhet të ndërmerrni për të përpiluar peizazhin...

27+ programe falas për përpunimin e fotove

Autor: Skender Mustafi Nëse nuk keni mundësi që të blini Photoshop, atëherë mos keni merak sepse programues të ndryshëm tanimë na ofrojnë programe falas për...

23 programe falas dhe me kod të hapur

Autor: Skender Mustafi Më poshtë kemi përzgjedhur programet më të dëshiruara të cilat janë falas dhe me kod të hapur. Mund të përdoren si të...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

675NdjekësitNdjek
:)