akt

lakuriqi me kollare të zezë
ose
nuk kishte kollare
me duket kishte shokë
më dha një cigare Z

e unë
thitha natën e tërë
dhe përgjithmonë
u  bëra sikur ai
ashtu mbeta në cilindrin
e letrës së duhanit
lyer në të bardhë
në mbrëmjen e zezë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Komentoni