amanet

0

pa zhurmë në dheun e e nënkëmbëve të jetës
pa shpirt
i mbjellë në kohën e vdekjes-heshtje
do të mbetem një ditë
pa frikë

amanet të shkruhet amaneti
në shpirt me shkronja lirie
me armë kundër heshtjes

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakpër ty – jetën time
Artikulli tjetërmbi jetë
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU