Faqe 59
dielli na shikon neve molla skuqet nga turpi unë heshti mjegulla e zgjat bishtin dhelparak dielli vazhdon të luaj me ritmin e vet mollën e hëngri heshtja unë dhe mjegulla mundohemi ta heshtim me dhunë njëri tjetrin dhe shiriti nuk mbaron kurrë © Skender Mustafi
Marrë nga: El-Haramain.org Përktheu: Skender Mustafi Pritje të bukur Pas kthimit nga puna, shkolla, udhëtimi ose çfarëdo që të ju ketë ndarë: • Fillo me përshëndetje të mirë; • Fillo me Esselamu Alejkum dhe buzëqeshje. Selami është sunnet dhe dua edhe për atë; • I...
sytë heshtin për mëri me mendjen e akullt të vërshimit dhe rrokullisen nëpër kohëra të fjetura e heshtja hesht me gjithë mënd oh ,ata më kanë mëri mua kurse unë që qajë si neron i përgjumur por i drejt vigan i madh me lirë në dorë sy hapur...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

675NdjekësitNdjek