Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte

Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte

Skenari dhe regjia: Granit Ajdini

Aktor: Artan Ibishi

Ilm Production & Kuq e Zi Show

Komentet nga Facebook:

Po këto i keni lexuar?

Leave a Comment