dita e thyer

2

në mëngjesin e hershëm
të së quajturës ditëbardhë
biskun e njomë të sapo thyer e mori era
të e shpie diku në pafund të heshtjes

në agimin e herët
të së quajturës ditëbardhë
ishin bisqe të njomë
u thyen
për të rënë në moçal
për jetë

gjithçka u thye për rreth

atë natë
bulëzoi një kopil

 

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakNdërlidhja dhe varësia mes bizneseve
Artikulli tjetërdyshim kohorë
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

2 Komentet

  1. në mëngjesin e hershëm
    të së quajturës ditëbardhë
    biskun e njomë të sapo thyer e mori era
    të e shpie diku në pafund të heshtjes
    Skënder Mustafi,më nxitë të lexoj krijimtarinë e tij,ai ka mjeshtri në vargërimin e tij poetik,ku mesazhi i tij poetik flet shumë më tepër se vargjet.Magjia e fjalës së tij,të lëkund shpirtin,të zgjon ndjenjat,të thellon mendimet,si dhe të shtynë të e lexosh disaherë. Epërgëzoj poetin,për këto vargje domethënëse.

PËRGJIGJU