Dokumentar: Greqia, shtet i shqiptarëve

0
Ngarkuar më Shkurt 15, 2012

Të gjitha të drejtat e rezervuara SKAI TV – Greqi

ALL RIGHTS RESERVED BY SKAI TV – GREECE

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakUnë
Artikulli tjetërKolona – film i shkurt shqip
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU