gëzuar me dashuri

0

mjegullat e zeza shëtisin
me murmurimat e shekullit vigan
gjumi i pa bërë
sot ka hyr në predhë e shtizë shpirti
për ta ndarë trupin e fëmijës

nga nëna
që me lindjen deshi  ta pagëzoj
dashuri lirie
lindur hero
e trimëreshë
me gëzim dashurie

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakJezui, djali i Marisë: Dishepujt
Artikulli tjetërnë pritje
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU