Gjykime

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Foto e punuar nga Tetova City, faqe në Facebook.com.

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

One Thought to “Gjykime”

  1. O sa bukur e ka than kete, Allahu e shperbleft me te mira të shumta ate per pergaditje dhe juve per postim.. (edhe pse ndoshta ka “ndonj like” qe llogaritet si sevap) ”

Leave a Comment