hell në ndërkohë

0

lumbardhat duke shëtitur
dëfrehen
mbi kaltërsinë e syve tu oregan
me sytë e mi
të pleksur
bashkë me shpirtin e vrenjtur
ndaj jetës së llastuar
llastore në mua

vaji i parë puthitet me tymin e zi
të duhanit ar-mik

dashuria mbetet
memorandum në vete
në mes të taketukes përplot shpuzë

në ndërkohë
lumenjtë rrjedhin
në përkushtim
të heshtjes shpirtërore

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakSi t’i organizoj referencat?
Artikulli tjetërkalimtari i rastit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU