heshtja në pritë

zhurma më shurdhon
etja mi djeg mushkëritë blu e kuq
tingujt shastisen
truri shëtit vorbullit të gëzimit
dhe unë mendoj se gjithë kjo
s’është gjë veç
kurth e heshtjes

© Skender Mustafi

Po këto i keni lexuar?

Komentoni