Blej provime

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

kerkojSkender Mustafi

Shpall konkurs

Tash i kam punt ngusht. Shpall konkurs: Kerkoj hyrs ne provim per mua me pages. Cmimi sipas marreveshjes!

Shpalljen e meparshme e shpalli te pa vlere dhe bej shpallje te re qe eshte shpallje me vlere: Hyres ne disa provime. Cmimi sipas dijes!

Ne lidhje me shpalljen e meparshme: Nese nota eshte me e madhe atehere une paguaj me shume. Fundi fundit ska dert per dije, por per diplome

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment