itinerar

0

hije të zeza
si gjithmonë më përcjellin
më shqelmojnë
sot
hijet
që dikur më lindën
ishin diçka më tepër
por nuk e di ç’ishin këto hije
atëherë

më hiqnin zvarrë
brigjeve të mashtrimit

tani më rrahin
me fjalë
që heshtin së jetuari
lumturinë
në netët endacake

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakpas ikjes
Artikulli tjetërVlera e tubimit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU