kalimtari i rastit

0

sonte i lodhur jam
i lodhur jam

kunguj e dhelpra në emër të njeriut flasin
lodrat luajnë
njerëzit s’shohin as s’dëgjojnë
zërin e një shpirti që fundoset

si t’i ndihmoj
i lidhur jam me zinxhir ardhmërie

nata po mbaron
yjet më lënë
nuk është larg heshtja
nuk është larg vdekja

s’dua të iki
këtë herë jam lidhur vet
për fundin e derdhur
në një fillim të ri

i lidhur jam
në lojë me robërit e jetës

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakhell në ndërkohë
Artikulli tjetërMarketingu
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU