Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7

0

Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7

Skenari dhe regjia: Granit Ajdini

Aktor: Artan Ibishi

Ilm Production & Kuq e Zi Show

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakTorturat e facebookit – Kuq e zi show – pjesa e 6
Artikulli tjetërViti i Ri – Kuq e zi show – pjesa e 8
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU