Nina-nina çunin-o

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Nina-nina çunin-o përgjum` pëllumin-o përkun natë e përkun ditë, që t`më rritesh çik nga i cikë Të rrit nana ty asgan, që ti ngjash stërgjyshve tanë, të rrit nana trim me fletë, që t`më japësh gëzim në jetë nina nana çunin-o merre gjumë pëllumbin-o Ninull tiranase e vitit 1974

Lexo më shumë

nina-nëna,djalin

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë nina-nëna,djalin flij, flij o biri im! ju bëfsh nënës po si  mollë të qon nëna, ty ne shkollë që të msosh në fakulltet që t’mos shkosh në gurbet si babi që qon jetë nëpër rruga duke fjetë nina -nëna, djalin tim flij ,flij, o biri im !!!

Lexo më shumë

Nina-nana sheqer n’letër

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Nina-nana sheqer n’letër, m`u befsh burr e plak me mjekër! Nina-nana, t`shkoftë i bardh moti, m`u befsh trim si Kastrioti! djepi tundet, nana punon djali fle dhe me s`dëgjon. Ninull nga Fier, 1963

Lexo më shumë

Nano-nano djalënë

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Nano-nano djalënë Se na zgjoi mëhallënë! Kush e ka e kush e do Kush e perkedhel kur do? Djal’i vogël këto do Lodrat edhe vallet-o! O nanan, o nanan Nenua t’u bëftë kurban Që të ka e që të mban! Ririri, ririri,

Lexo më shumë

Nina-nana, nin me fjetë,

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Nina-nana, nin me fjetë, Ty të martë ni gjumë i lehtë, Gjumi i lehtë, gjum sevda, Ty t’ban nana motër e vlla. Ninull mushtishase, Suharekë, 1974

Lexo më shumë

Nina-nana mori bi

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë shumë sevdanë e kam pas për n`ty, Nina-nana çika e re, dy maqina kam me ti ble, nja me qepë, nja me pre nja me qepe nën nji hije, t`pik bojlija përmi krye. Nina-nana shpejt mu rritsh ftyrën nanës ti ja zdritsh, ftyrën ma zdritsh, zemrën ma gëzofsh, jetë të lumtun, bij-o shkofsh!

Lexo më shumë