Kthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Kthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë

Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Autokton – Kuq e Zi Show – Sezoni i dyte Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë