Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë

Torturat e facebookit – Kuq e zi show – pjesa e 6

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Torturat e facebookit – Kuq e zi show – pjesa e 6 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë

Me Golf 2 ska – Kuq e zi show – pjesa e 5

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Me Golf 2 ska – Kuq e zi show – pjesa e 5 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë

Populli i Shaqes – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 4

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Populli i Shaqes – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 4 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë

Dëshprimi i mërgimtarit – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 3

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Dëshpërimi i mërgimtarit – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 3 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë

Kthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Kthimi i mërgimtarit – Kuq e Zi Show – Sezoni II pjesa e II Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Lexo më shumë