Kolona – film i shkurt shqip

0

Kolona – fitues i shumë çmimeve për film të shkurt shqip
© AJO Pictures & Qendra Kinematografike e Kosoves
Regjia: Ujkan Hysaj
Skenari: Besian Hysaj
Produksioni dhe Redaktimi: Ujkan Hysaj
Aktrojnë: Sunaj Raça, Arbnesha Grabovci, Irena Cahani, Vlado Jovanovski, Bislim Muçaj, Xhevdet Doda etj.

 

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakDokumentar: Greqia, shtet i shqiptarëve
Artikulli tjetërFormat e pagesës gjatë shitë-blerjes
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU