KOSOVA DHE INTEGRIMI I SAJ NË BASHKIMIN EVROPIAN: Sfida e themelimit të shtetit funksional të bazuar në sundimin e ligjit

0

KOSOVA DHE INTEGRIMI I SAJ NË BASHKIMIN EVROPIAN:
Sfida e themelimit të shtetit funksional të bazuar në sundimin e ligjit

Përgatitur nga
Dr.jur. Robert Muharremi
Universiteti Amerikan në Kosovë (AUK)
13 April 2008

Komentet nga Facebook:

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU