Kthimi drejt marketingut direkt – reklamë HD LIVE nga TNT (video)

0

Marketingu direkt është nga format e para të marketingut të shfrytëzuara në mënyrë profesionale dhe jo profesionale për të reklamuar produktet, shërbimet dhe emrin e tyre kompanitë e ndryshme.

Në këtë rast kompania belgjinale për sinjal televiziv TNT paraqet një reklam HD LIVE.

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMonopoli dhe konkurrenca monopolistike
Artikulli tjetër12 FTP programet më të mira falas
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU