kujtesë për të ardhmen

me gjyshin në një pjatë shpirti
shëronim plagët e vuajtjes dashurore

me nipin në një lugë ari
do ti mbjellim lotët e bekuar

gëzuar për ju dhe ne

© Skender Mustafi

Po këto i keni lexuar?

Komentoni