labirinti i mugullimit

0

është natë ulërimash
hëna përgjon
oqeanin
e kanë pushtuar yjet
e zjarri i ndjenjave
ka pushtuar qiellin e shpirtit
dhe heq valle

vallen e shoqëron tingulli i qetësisë
me pluhurin
shtrirë palë
në zemrën e kitarës plakë
ku fshihet lindja

e kaplon uria jevgun e zi të zhveshur
dhe humbet në terrin e jetës
duke pritur shiun e vonuar
t’ia shpërlaj shpirtin
mugullimi pas heshtjes

me dëshirën e fshehur në zemër
çdo të mbijë nga zemra e tij

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakshënime të vonuara
Artikulli tjetërudhëtim i përhershëm
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU