larg përbindëshit

0

lakuriqët e mbrëmjeve gazmore
ndezin epshin huligan
çudi
në fletën e papirusit
rrinë dekadat e përgjakura
pasqyra dhe unë jemi

në to të shkelur nga laraskat
dhe emëruar me etiketa
të filmave të animuar
akoma rrimë ngulitur me sy të zgurdulluar
ngulfatur nga loti nuk lotojmë
sepse nëna që na lindi nuk loton
jetojmë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakPlanifikimi dhe organizimi i marketingut
Artikulli tjetërrrëfim i vonuar
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU