Malte Spitz: Kompania juaj telefonike po ju ruan

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Çfarë lloji të dhënash po mbledh operatori juaj mobil? Malte Spitz nuk ishte shumë i shqetësuar kur i kërkoi operatorit të tij në Gjermani të ndante me të informacionin e ruajtur mbi të. Mbas shumë kërkesave pa përgjigje dhe një padie gjyqësore më vonë, Spitz mori 35,830 rreshta kodi – një llogari e detajuar, minutë pas minute të gjysmë viti të jetës së tij.

Malte Spitz - telefoni

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment