mbrëmje e heshtur

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

më mblidhen mizat
rreth gojës

dhëmbët më kanë rënë

buzët e njollosura
kafshohen mes veti

miza lider hamendet
dhe pushon së gumëzhituri
kur qepallat gjykohen
nën hijen e pasqyrës
e mbrëmja hesht

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment