Me gra unë çdo dit rrihem

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Dhëndëri i vështirë, “burrë”, i fortë, i njohur në gjithë nahinë.
E nusja e dobët, e nuse de. Nusja e re, në shtëpi të re, është larguar nga shtëpia e babait ku ka lënë shtatë vëllezër pas.
Dëgjon familja se dhëndëri i vështirë po e rrahka nusen edhe atë shpesh herë.

Një ditë mikut të shtatë, Tefikut,  i mbushet kupa dhe i thotë dhëndërit:
– “Unë me gra çdo dit rrihem, por me burra nuk guxoj, se.”

Tregoi: Sharifudin Hirda
Përshtatur nga gjuha popullore.

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment