mikut të agonisë

0

në e ke harruar heshtjen
bërtit gjer në çmenduri
nëse je ti ai që rri

ulur
në këmbë
apo duke  vallëzuar
më fto
miku im
miku i shtrenjtë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakpas vdekjes suaj
Artikulli tjetërZoti Ekziston
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU