në hall të një miku

0

ulur mbi statujë jete
ti ngarendë
pas hijeve të ngatërruara nga këmbët
“kumtesë kohe”

unë jam mbështetur
për muri e shpresë s’ka
mëngjesit të së nesërmes

nëse kthehesh
në pavijon kujtimesh
quajtur
prishtinë e prerë
do të shohësh kohën
ulpianë e martuar

dhe ndokush do të vërej
heshtjen tënde

ndonjëri prej
pavijonasve vrojtimesh
do të të sheh
kthyer kah perëndimi
i veshur
dhëndër
i ëndrrës së prerë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakulërimat e fundit
Artikulli tjetërlymi i heshtjes
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU