në pritje

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

më thuaj
të të them me ndjenja
më le të qetë zgjuar

zgjohu të më lirosh nga vuajtjet

lirinë e kam mike të jetës
zemrën tënde barrë kohe

pra më thuaj
ti si hije e hënës
kush je
se këndi mbyllet e hija shuhet
dhe unë s’të njoh dot

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment