Nëse ti jam unë!

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

nese ti je une

 

Autor: Jusuf Zimeri

Teksti:

Kësaj radhe do të parashtroj një pyetje sipas logjikës së torollakut kur për herë të parë kishte dalë para pasqyrës dhe i mahnitur kishte parë veten. Ashtu i shtanguar ai që e shihte në pasqyrë ju dukë krejtësisht si vetja e tij, dhe pas një momenti duke belbëzuar e pyeti:
– O ti, nëse ti je unë, atëherë kush jam unë???!!!

Në analogji me këtë ngjarje po parashtroj një pyetje tjetër:
– Nëse vajzat tona, motrat tona dalin në rrugë me 3/4 e trupit të zhveshura, dhe konsiderohet të veshura, atëherë ju lutem më tregoni çka është zhveshja??

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment