Nina-nana sheqer n’letër

Nina-nana sheqer n’letër,
m`u befsh burr e plak me mjekër!
Nina-nana, t`shkoftë i bardh moti,
m`u befsh trim si Kastrioti!
djepi tundet, nana punon
djali fle dhe me s`dëgjon.

Ninull nga Fier, 1963

Po këto i keni lexuar?

Komentoni