Nina ninë, nina nina!

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Nina-nin, nina nina!
E shkofsh jet
ën me shumë t’mira
E dalsh n’bjeshka e n’rudina
E nin
nin, ty t’pastë nana!
Nu’t’le nana pa tre mitana
T’i vnon nana dhent dhe dhite
Del rudinave p
ërgjithditë
Tuj vikatë dhe pushkë tuj qitë

Autor: Ninullë Popullore

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment