oazë në tharje

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

me urrejtjen jam në livadhin e trishtimit
e urrej

dhe prapë në puhizën e tharë
më del si nuse

nuk më pëlqen

vetëm

më pëlqen
të jem dhëndër
kur ndër ju jam vetëm unë
i pa martuar

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment