pa mua

0

shpirti shuhet me rrezen e diellit
në mbrëmje
drita fiket me rrahjen e fundit të zemrës
në hijen e dehur tapë
rrugëve të hapësirës
ti zë vend në heshtjen lavire
që ndoshta është me mua
ndoshta

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakrrëfim i vonuar
Artikulli tjetërmbrëmje e heshtur
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU