për lulen ngjyrë jete

0

lulja vyshket me të humb era
shkon dhe kënga
me vdekjen e ndjenjës sime
për kohën jetë
dhe jetën bubullimë dashurie

lulja vyshket
por
s’është thar lumi me dashuri
që do ta sjell era
nesër
do të vij pranvera me lule tjetër
lule për jetë me dashuri

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakanalog
Artikulli tjetërShkenca Islame: Optika
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU