për të kujtuar fundin

0

në mesnatë duke ndenjur vetëm
qaj në vetminë grandioze
qeshi vetëm ironizuar
mbështjellë me pëlhurën e zezë
dhe sikur gjithmonë
mendoj zhdëpirë

i përgjumur
në ankthin e ëndrrës
në ëndërr
për ngjyrën e kuqe të mollës

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakelegji rilindjeje
Artikulli tjetërImam Ebu Hanife dhe humbësi i thesarit
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU