Photoshop: Foto nën shkronja e simbole

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Përgatiti: Skender Mustafi

Punuar me Photoshop

Fotoja është përgatitur përmes Photoshop CC versioni 19.1.4. Për bazë të këtij punimi është marrë një foto e vetme, tekst dhe Photoshop efekte.

Gjithsesi, meqë më poshtë gjeni versionin PSD, i cili është komplet i redaktueshëm, ju mund ta ndryshoni punimin sipas dëshirës suaj. Mund të e shtoni foton tuaj, të e fusni tekstin të cilin dëshironi. Madje, mund të përcaktoni llojin e shkrimit dhe efektet tjera.

Foto ka, 3500px gjerësi dhe 2300px lartësi.

Shkarko PSD Falas 23.6 MB ZIP

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment