poezia preh dashurie

0

dashuruar në rimën
e të rrahurës aromatike
shtrihet ëndja
në jorganin e bardhë të ndjenjës
dhe pret tonin rrëqethës
labirintit zhveshkan
duke lëpirë botën e re

dhe përkryerja vjen
me vargun e fundit
ndërlidhur me një pikë të zezë

dhe dashuruar humbet
hija e fundit
me diellin e krijuar
nga verbësia
e poezisë së ridashuruar

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakpa lisin me hije të gjatë
Artikulli tjetërÇka është WordPress?
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU