rrëfim i vonuar

0

tri lulebora shëtisin nëpër dëborë
tri lulebora shëtisin zbathur
ato bartin zvarrë shtat luleshqerra
të vyshkura
të lodhura
luleshqerrat engjëllore nuk heshtin
buzagaz e zemërvajë më rrëfejnë

një tregim
për trembëdhjetë lulëkuqe
të bëra roje valëve të kokitit

shpirti dehet  mureve të rozafës
unë
pres letrat e akeronit postier
ato vijnë e vijnë në gjirin e nënës
të mbushur përplot luleshqerra
heshtur nën hithre
për një tregim përplot pranverë

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli parapraklarg përbindëshit
Artikulli tjetërpa mua
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU