Preshevajone.com po pyet si të këndojmë?! Unë e di!

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 3 minuta Autor: Skender Mustafi Reagim ndaj shkrimit “Këmba e shqiptarit qe nuk din të shënoj gol për veten, por për të huajt..“, publikuar nga PreshevaJone.com E përgëzoj autorin e shkrimit për fjalët e përzgjedhura dhe rrjedhën e trajtimit të tematikës. Nga e gjithë buja e cila bëhet në këtë shkrim, po besa edhe në shumë shkrime e shkresa nëpër portale rrjete të ndryshme më me rëndësi është të shihe ajo “ah sikur”, “po pse jo”, “si ju s’jeni me” edhe më e rëndësishmja “kënga”. Është e pazakontë që të gjinden shkrime…

Viti i Ri – Kuq e zi show – pjesa e 8

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Viti i Ri – Kuq e zi show – pjesa e 8 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Kallashi vs Rexhep Qosja – Kuq e zi show – pjesa e 7 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Torturat e facebookit – Kuq e zi show – pjesa e 6

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Torturat e facebookit – Kuq e zi show – pjesa e 6 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Me Golf 2 ska – Kuq e zi show – pjesa e 5

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Me Golf 2 ska – Kuq e zi show – pjesa e 5 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show

Populli i Shaqes – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 4

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Populli i Shaqes – Kuq e zi show – Sezoni 2 pjesa 4 Skenari dhe regjia: Granit Ajdini Aktor: Artan Ibishi Ilm Production & Kuq e Zi Show