Kërko

Plani i shitjes - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Gjenerimi i modelit të biznesit: Kanalet e komunikimit, shpërndarjes dhe shitjes

Përgatiti: Skender Mustafi Identifikimi i konsumatorëve dhe grupimi i tyre në segmente të caktuara bazuar në parametra të paracaktuar mundëson njohjen e konsumatorëve. Përcaktimi i...

Planifikimi dhe organizimi i marketingut

Ka kohë që është i qartë ndikimi i marketingut në ndryshimin e raporteve të ndërmarrjes me tregun dhe ndërmarrjes me konkurrencën. Marketingu si tërësi...

Çka është propozimi për biznes?

Autor: Skender Mustafi Freskuar më 18 Shtator, 2013 Propozimi për biznes flet pak mbi ju dhe më shumë mbi atë çfarë i intereson konsumatorit tuaj. Pra,...

Çfarë nënkupton Menaxhimi i Zinxhirit të Furnizimit?

Autor: Skender Mustafi Menaxhimi i zinxhirit të Furnizimit shpesh, shkurt, i thirrur edhe në shqip si SCM (akronim nga anglishtja: supply chain management - SCM) nënkupton kontrollimin e...

Zhvillimi i internetit dhe varësia e biznesit

Autor: Skender Mustafi Teknologjia informative dhe biznesi po gërshetohen në mënyrë të pandashme. Nuk mendoj se ndokush mund të flasë kuptimplotë për njërën pa mos...

Marketing miksi në internet (virtual)

Autor: Skender Mustafi Akoma ka diskutime rreth studiuesve të marketingut rreth asaj se si duhet shikuar marketingu modern, cilët elemente duhet vendosur në majë dhe...

Analiza e investimeve

Shkarko: Punimi u realizua në vitin 2004 Hyrje Dinamika e te jetuarit ne përgjithësi ka një ndikim shumë te madh edhe ne dinamiken e lëvizjes se...

Si të përpiloj një “Plan Biznesi”?

"Shkarko planin e plotë të biznesit në word:  " Plani i biznesit është një përmbledhje e shkruar e aktivitetit të propozuar të kompanisë1 ku varësisht...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

667NdjekësitNdjek