me ngjyrë

Kur unë linda, isha i zi. Kur unë u rrita, isha zi. Kur unë kam të nxehtë, jam i zi. Kur unë kam të ftohtë, jam i zi. Kur unë jam i sëmurë, jam i zi. Kur unë vdes, jam i zi. Kur ti ke lindur, ke qenë rozë. Kur ti je rritur, ke qen i bardhë. Kur ti ke të nxehtë, skuqesh. Kur ti ke të ftohtë, mavijosesh. Kur ti vdes, kalon në të gjelbër. Dhe akoma ke fytyrë të më thuash me ngjyrë? ——- Autor: Kjo është një…