Preshevajone.com po pyet si të këndojmë?! Unë e di!

Autor: Skender Mustafi Reagim ndaj shkrimit “Këmba e shqiptarit qe nuk din të shënoj gol për veten, por për të huajt..“, publikuar nga PreshevaJone.com E përgëzoj autorin e shkrimit për fjalët e përzgjedhura dhe rrjedhën e trajtimit të tematikës. Nga e gjithë buja e cila bëhet në këtë shkrim, po besa edhe në shumë shkrime e shkresa nëpër portale rrjete të ndryshme më me rëndësi është të shihe ajo “ah sikur”, “po pse jo”, “si ju s’jeni me” edhe më e rëndësishmja “kënga”. Është e pazakontë që të gjinden shkrime…

37 futbollistë shqiptarë në ekipet e njohura evropiane

Përgatiti: Skender Mustafi Burimi i nyjeve: uefa.com Dokumenti u përgatit më 12 Dhjetor 2013 Të dhënat nuk do të ndryshohen me kalimin e kohës. Se shqiptarët kanë filluar të tregojnë vetveten në fusha të caktuara shoqërore, për këtë nuk ka dyshim. Kohëve të fundit kjo vërehet në politikë, shkencë, fe, artë, etj. Sporti është fusha ku shqiptarët, në këtë kohë, reflektojnë plotë shpresë dhe ngjitje drejt majave të suksesit, e sidomos në futboll. Më poshtë e keni listën e emrave të futbollistëve shqiptarë që marrin pjesë në ekipe të njohura botërore të futbollit.…

22 Futbollistë shqiptarë në ligën e parë zvicerane

Një nga temat më të përfolura viteve të fundit nga përfaqësues të ndryshëm politik zviceran dhe nga organizata të ndryshme qeveritare e jo qeveritare zvicerane është integrimi i emigrantëve në shtetin dhe normat zvicerane. Përkundër mospërfilljes së të rinjve dhe aftësive të tyre nga shumë institute, ata përmes aftësive dhe diturisë së tyre kanë arritur të ngjiten në shkallë të larta në jetën zvicerane. Është e pa besueshme se si emra të shqiptarëve të cilët si rrugë kanë zgjedhur problemin, e që janë të pakët më në zë, sillen e…